Skip to main content
Alle

Att välja rätt försäkring för ditt företag: En kundberättelse från Era Försäkringar

By 2024-02-19No Comments

Att navigera i försäkringsvärlden som företagare kan vara en utmaning. Det finns så många alternativ och det är lätt att känna sig överväldigad. Men min erfarenhet med Era Försäkringar förändrade allt detta och jag vill dela med mig av varför jag tror att alla företag borde överväga dem för sina försäkringsbehov.

Mitt företag, som opererar inom IT-sektorn, har alltid haft en utmaning när det gäller att hitta försäkringar som täcker alla våra specifika behov. Från ansvarsförsäkringar till egendoms- och företagsförsäkring, listan över vad vi behövde var lång och komplicerad. Det var då jag stötte på Era Försäkringar.

Det första som imponerade på mig var deras omfattande tillvägagångssätt. Under vårt inledande möte tog de sig tid att verkligen förstå mina företags unika behov och risker. Detta var inte bara en försäljningspitch; det var en grundlig utvärdering för att säkerställa att de kunde erbjuda den bästa möjliga lösningen för oss.

En annan aspekt som stack ut var deras transparens. Era Försäkringar var öppna med hur deras process fungerade, från upphandling till placering och skötsel av försäkringarna. Det gav mig som företagare en stor trygghet att veta att jag hade kontroll över situationen, med deras expertis som en vägledande hand.

Men det som verkligen fick mig att välja Era Försäkringar var deras förmåga att agera som en försäkringsförmedlare. Med deras hjälp hade vi tillgång till hela försäkringsmarknaden, vilket innebar att vi inte bara fick en försäkring som var skräddarsydd för våra behov utan också till ett konkurrenskraftigt pris. Att ha en partner som kunde förhandla och diskutera med försäkringsbolagen på våra vägnar var ovärderligt, särskilt när det kom till komplexa diskussioner om täckning och premiekostnader.

Det var inte bara själva försäkringarna som imponerade på mig. Era Försäkringars engagemang för sina kunder är något jag sällan sett. De är alltid bara ett telefonsamtal bort, redo att svara på frågor eller hjälpa till vid eventuella skadefall. Deras dedikerade kontaktperson kände till vår försäkringsportfölj in och ut, vilket gav en personlig och effektiv service.

Att sammanfatta min erfarenhet, Era Försäkringar har inte bara försett mitt företag med omfattande och skräddarsydd försäkringstäckning, men de har också gett mig fred i sinnet. Jag vet att mitt företag är skyddat mot en mängd risker, vilket låter mig fokusera på att växa och utveckla min verksamhet. För alla företagare där ute som söker en pålitlig, transparent och kunnig försäkringspartner, jag kan helhjärtat rekommendera Era Försäkringar.